4 st kycklingfiléer
1 stor gul lök
1 vitlök
1 burk kokosmjölk
2 msk kycklingfond på flaska
1 msk dijonsenap
1 dl riven ost
1 chilipaprika
salt och peppar
Flytande margarin
(Zucchini)
Gör såhär:
Skär kycklingfiléerna i bitar. Hacka/skär löken i önskad storlek. Hacka chilipaprikan. (Skär zucchinin). Stek sedan kycklingen. Egentligen ska du steka löken och chilipaprikan (och zucchinin) senare med kycklingen men jag stekte det i en panna brevid och la sedan bara över det i kycklingen. Pressa sedan i vitlöken.
Häll sedan på kokosmjölken, kycklingfonden och senapen. Koka tills det börjar tjockna lite. Den kan vara ganska smaklös just nu men det blir bättre!
Rör sedan i osten och krydda efter smak. Jag hade i ganska mycket salt och peppar.
Servera med vad du vill ha, jag åt sallad till och det var supergott!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar