söndag 24 juni 2012

Thai

Det här är inte ett recept jag gör från grunden utan själva såsen är färdigköpt. Men den är ändå så gudomligt god så jag måste bara tipsa om detta.

Du behöver:


4 kycklingfiléer
Bambuskott
Kokosmjölk (frivilligt)
1 Burk med Thai curry (Jag kör på Willys egna märke)
Ris


Gör såhär:


Skär kycklingfiléerna i små bitar och stek dom tills dom är genomstekta. Tänk på att inte göra det för länge för då blir de torra och tappar smaken! Häll sedan i burken med Thai Curry med kycklingen och rör om. Om du tycker att  smaken är för kraftig så häll i lite kokosmjölk för att få smaken lite mildare än den är annars. Häll sedan i bambuskotten. Servera med ris! 


Man kan även ha i vattenkastanjer eller wokade grönsaker i. Använder man fantasin går det att göra mycket med den här rätten.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar